De Activiteiten Commissie

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit een groep enthousiaste moeders die helpen met het organiseren van activiteiten samen met de leerkrachten van school. Vaak is de AC bij de activiteiten zelf ook aanwezig om te helpen, om de kinderen iets te eten en drinken te geven of om te zorgen dat er iets te drinken en eten gekocht kan worden. Er wordt ook geregeld dat wanneer er niet genoeg begeleiders aanwezig zijn er extra ouders worden ingezet om te helpen.

De school wordt in thema versierd door de AC. Er worden boodschappen gehaald door de AC. Er wordt regelmatig overlegd wat er op het programma staat en wat er verder geregeld moet worden.

Voorbeelden van activiteiten die we organiseren zijn het Halloweenfeest, nationaal schoolontbijt, sinterklaasfeest, kleuterpicknick en we zorgen voor drinken bij de avondvierdaagse. Bij de jaarafsluitingen staan we altijd achter de bar.

Verkiezingen

Afgelopen periode zijn er verkiezingen geweest voor de Activiteitencommissie. Het aantal kandidaten voor de AC kwam niet overeen met het aantal beschikbare plaatsen, dus moest er tijdens de zakelijke ouderavond een stemronde worden gehouden. Tijdens de stemronde is mevr. Wilma Boven herkozen en gekozen zijn mevr. Lilian Talens en mevr. Alida Hoogakker.

Samenstelling Activiteitencommissie:

Mevr. Lilian Talens, mevr. Derkje Moed, mevr. Alida Hoogakker, mevr. Wilma Boven, mevr.  Renate Mulder, mevr. Tineke Bijl, mevr. Betsie Lemming en mevr. Josiena Kick.